Zübeyde Hanım Anaokulu

WEB https://ilkadimzubeydehanim.meb.k12.tr
Adres : RASATHANE MAH. KURTULUŞ1 SK. NO 6 İÇ KAPI NO 6 İLKADIM / SAMSUN
VİZYON : Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin… Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin… Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın… Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın… Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın…
MİSYON : Biz Zübeyde Hanım Anaokulu tüm idareci, öğretmen ve personeliyle bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onlara çalışmanın ve başarının erdemini, Türk Kültür ve değerlerine bağlı, evrensel insani ilkelerine saygılı, toplumumuzun ve insanlığın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler,kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :2´li Öğretim
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : 1. Nolu. Dolmuş Hattı Geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Rasathane Mah. Kurtuluş Sok. Anneler Parkı içi No:6 Okulumuz il merkezinde 100. Bulvar yolu üzerindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlkadım ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :